duminică, 18 ianuarie 2009

Vitaici si Nikolici raman in lotul Otelului

Cei doi fotbalisti croati ai Otelului, Stevo Nikolici si Frane Vitaici, despre care s-a anuntat ca vor parasi echipa in aceasta iarna, inca se afla in lotul Otelului, dupa ce au refuzat rezilierea contractului.
Celor doi li s-a propus injumatatirea salariilor drept conditie pentru a ramane la echipa, iar in cazul in care acestia vor juca titulari in 10 meciuri din cele 17 care urmeaza in retur, urmeaza sa isi primeasca contractele intregi.
Marius Stan inca asteapta raspunsul celor doi, si spune ca ar fi foarte bucuros ca acestia sa accepte propunerea clubului.
Cititi declaratia lui Marius Stan mai jos:
Antrenorul Petre Grigoras nu si-a exprimat degeaba intentia de a nu mai miza pe serviciile celor doi. Ei n-au dat randamentul scontat in turul campionatului, insa am discutat cu ei si, tinand cont de faptul ca sunt platiti foarte bine, le-am propus reducerea la jumatate a salariilor. In cazul in care vor prinde in retur zece meciuri din cele 17 vor fi considerati titulari si, in vara, isi vor primi restul de bani conform contractelor semnate in vara. Acum depinde numai de ei. M-as bucura ca ei sa accepte aceasta propunere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu